Skip to content

Influencer Program by Solarplexius

Solarplexius Influencer Program 

Solarplexius on johtava auton ikkunoiden tummennuksien valmistaja. Ainutlaatuiset tuotteemme on suunniteltu tarjoamaan äärimmäinen suoja ankarilta UV-säteiltä ja kuumuudelta säilyttäen samalla mukavat ajolämpötilat ajoneuvon matkustajille. 

Etsimme intohimoisia sosiaalisen median vaikuttajia, jotka rakastavat autoja yhtä paljon kuin me! Jos sinulla on sitoutunut yleisö, joka jakaa intohimosi, kuulemme mielellämme sinusta. 

Solarplexius-vaikuttajana saat mahdollisuuden esitellä tuotteitamme yleisöllesi ja tarjota heille eksklusiivisia alennuksia ja kampanjatarjouksia. Tarjoamme jopa ylimääräisiä palkintoja huippusuorittajille! 

Olemme sitoutuneet työskentelemään vaikuttajien kanssa, jotka ovat keskittyneet tarjoamaan laadukasta sisältöä ja sitouttamaan seuraajiaan. Etsimme vaikuttajia, jotka ovat luotettavia, rehellisiä ja innokkaita jakamaan tehtäväämme. 

Jos olet kiinnostunut Solarplexius-vaikuttajaksi ryhtymisestä, täytä alla oleva lomake ja kerro meille lisää itsestäsi. Muista liittää mukaan kaikki linkit sosiaalisen median tileillesi, jotta voimme saada paremman käsityksen sisällöstäsi ja tyylistäsi. 

Me odotamme yhteydenottoasi! Kiitos, että harkitset Solarplexiusta. Yhdessä voimme tehdä teistä valoisampia ja turvallisempia kaikille. 

Olemme innoissamme, että olet kiinnostunut Solarplexius-vaikuttajaksi! Täytä alla oleva lomake hakeaksesi ohjelmaamme. Kaikki annetut tiedot pidetään luottamuksellisina.