Skip to content

Auton lasien tummennukset yrityksille


Toimitetaan 3-7 työpäivän kuluessa

Toimitus ja ALV sisältyvät hintaan

Helppo asennus 15 minuutissa

Valmistettu Ruotsissa

Suojaa auton arvotavarat ei-toivotuilta katseilta

Ajatko työssäsi paljon autolla? Onko autossasi usein tuotenäytteitä, työvälineitä tai muuta arvokasta? Pakettiauto ilman lasien tummennuksia kiinnostaa takuuvarmasti pitkäkyntisiä, etenkin jos se on varustettu yrityksen logolla. Murtautumisriski on suurempi, jos auton ikkunoita ei ole tummennettu. Solarplexiuksen lasien tummennukset estävät näkemästä ulkoa sisälle autoon, pienentäen näen varkauksien todennäköisyyttä.

Solarplexiuksen lasien tummennukset Volkswagen Transporterin ikkunoissa

Suoja auringolta ja varkailta

Tilastot osoittavat tummennetuilla laseilla varustettujen autojen joutuvan harvemmin murtojen kohteeksi. Solarplexiuksen ikkunatummennukset auttavat suojautumaan sekä auringolta että varkauksilta. Ne eivät vain tummenna autosi ikkunoita, vaan tekevät myös miltei mahdottomaksi nähdä ulkoa auton sisälle. Solarplexiuksen kovasta mutta taipuisasta polykarbonaattilevystä valmistetut tummennuslevyt on erittäin helppo asentaa paikoilleen ja toisin kuin perinteiseen ikkunoiden tummennuskalvoon, niihin ei voi tulla kurttuja.

Valikoimastamme löytyy valmiit mitat useiden pakettiautomallien ikkunoiden tummentamiseen. Jos et kuitenkaan löydä etsimääsi mallia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin autamme tilauksen tekemisessä.

Palvelu pelaa aina ja tilaukset käsitellään nopeasti. Olen ostanut varmaan jo 10 lasien tummennukset ja olen aina ollut tyytyväinen. yt. Per-Åke Nilsson

Per-Åke

Olen ostanut tuotteen aiemmin toiseen autoon, joten minulle oli selvää, mitkä tummennukset hankin nykyiseen autooni. Tuote on todellankin suositeltavissa ja myös toimitus on todella nopea.

Mattias

Erittäin tyytyväinen. Mutkaton asentaa ja tulos ylitti kirkkaasti odotukset Täysin uusi ilme autolle. Vahva suositus Solarplexiukselle.

Leif

👍☕Todella pätevä firma. Sopii kaikkiin automalleihin. Autosta tulee siisti ja asiallisen näköinen ja aurinkosuojattu.👍

Matz

Auton lasien tummennukset yrityksille ja leasing-autoille

Etsitkö kokonaisratkaisua?

Monet yritysasiakkaat arvostavat valmiiksi leikattuja ikkunatummennuksiamme, koska ne on sekä helppo asentaa että irrottaa tarpeen niin vaatiessa. Kun on aika vaihtaa auto uuteen, Solarplexiuksen tummennuslevyt saa poistettua auton ikkunoista ilman että sisustan verhoiluun tulee jälkiä.

Ryhdy jälleenmyyjäksi

Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia jälleenmyyjiä ja yhteistyökumppaneita parantaaksemme ainutlaatuisen tuotteemme tunnettuutta. Mikäli haluat ryhtyä tuotteidemme jälleenmyyjäksi, voit lähettää vapaamuotoisen sähköpostihakemuksen alla olevasta linkistä.

Liitä mukaan yhteystietosi sekä mahdollisimman tarkka kuvaus yrityksesi toiminnasta ja yhteistyön laadusta. Jälleenmyyjiemme on oltava valmiita työskentelemään Solarplexiuksen vision ja arvojen mukaisesti.

Jälleenmyyjiksemme sopivat:
– autokaupat sekä autonosia ja autotarvikkeita myyvät liikkeet
– lemmikkieläintarvikkeita myyvät liikkeet
– lastentarvikkeita myyvät liikkeet
– retkeily- tai asuntovaunutarvikkeita myyvät liikkeet

Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian hakemuksen tultua perille.