Skip to content

Pisarasuojat palveluaukolla


Monikäyttöinen pisarasuoja / Tilanjakaja Läpinäkyvästä muovista

Tartuntojen välttäminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Erityisen tärkeää on suojella heitä, jotka työskentelevät edelleen muita palvellen ja ovat siksi alttiita tartunnoille. Palveluaukoilla varustettuja pisarasuojiamme on saatavilla lähes 30 erilaista kokoa ja mallia. 

Materiaali on läpinäkyvää, särkymätöntä polykarbonaattia. Tuote sopii erinomaisesti esimerkiksi toimistoihin, kauppoihin, pankkeihin, vastaanotoille, kampaamoihin ja palvelupisteisiin.

Solarplexiuksen pisarasuojassa on jalusta mukana. Vain kahdesta osasta koostuva kokonaisuus on helppo asentaa muutamassa minuutissa ilman työkaluja. Pisarasuoja on myös vaivaton siirtää tarvittaessa paikasta toiseen. Sekä vakiotuotteemme että räätälöidyt tilaukset ovat nopeasti toimitettavissa, niin pienissä kuin suurissakin tilausmäärissä.

Valitse pisarasuoja

Valitse haluamasi pisarasuoja alta

Monikäyttöinen pisarasuoja/suojapleksi läpinäkyvästä muovista

Käytännöllinen, monikäyttöinen pisarasuoja/tilanjakaja esimerkiksi toimistoihin, kauppoihin, pankkeihin, vastaanotoille, kampaamoihin tai palvelupisteisiin. Läpinäkyvä, kirkas suojapleksi on helppo asentaa muutamassa minuutissa ilman työkaluja. Pisarasuoja auttaa suojautumaan mm. yskimisestä ja aivastuksista aiheutuvilta pisaratartunnoilta.

Huom! Tuote ei takaa tartuntavapaita kontakteja ihmisten välillä. Noudata aina viranomaisten yleisiä suosituksia, sääntöjä ja rajoituksia sekä kiinnitä erityistä huomiota yleisiin hygienia- ja suojauskäytäntöihin.

Voinko tilata omien mittojeni mukaan tehdyn pisarasuojan?

Pisarasuojaa on saatavilla useissa ko’oissa, mutta voimme valmistaa niitä myös asiakkaan toivomusten mukaan.

Onko Solarplexiuksen pisarasuoja helppo asentaa?

Solarplexiuksen pisarasuojassa on jalusta mukana. Se koostuu vain kahdesta osasta ja on siksi helppo asentaa muutamassa minuutissa ilman työkaluja. Se on myös vaivaton siirtää tarpeen mukaan paikasta toiseen.