Skip to content

Aurinkosuojat autoon – valmis leikkaus, helppo asennus


Auton aurinkosuojat 1 mm polykarbonaattilevystä

Solarplexiuksen aurinkosuojat ovat tavallista tummennuskalvoa monin tavoin parempi ratkaisu auton lasien tummentamiseen. Aurinkosuojien asentaminen autoon kannattaa useastakin syystä. 

Päällimmäinen on auton pitäminen viileänä ja viihtyisänä sinulle ja muille matkustajille kuumassakin auringonpaisteessa.

Toisekseen auton ikkunoiden tummennus aurinkosuojilla estää ulkopuolisia näkemästä auton sisälle, vähentäen näin auton riskiä joutua murron kohteeksi. Tummennukset tekevät autosta myös tyylikkäämmän näköisen.

Solarplexius Solskjerming monteret på en polestar
Palvelu pelaa aina ja tilaukset käsitellään nopeasti. Olen ostanut varmaan jo 10 lasien tummennukset ja olen aina ollut tyytyväinen. yt. Per-Åke Nilsson

Per-Åke

Olen ostanut tuotteen aiemmin toiseen autoon, joten minulle oli selvää, mitkä tummennukset hankin nykyiseen autooni. Tuote on todellankin suositeltavissa ja myös toimitus on todella nopea.

Mattias

Erittäin tyytyväinen. Mutkaton asentaa ja tulos ylitti kirkkaasti odotukset Täysin uusi ilme autolle. Vahva suositus Solarplexiukselle.

Leif

👍☕Todella pätevä firma. Sopii kaikkiin automalleihin. Autosta tulee siisti ja asiallisen näköinen ja aurinkosuojattu.👍

Matz

Aurinkosuojat autoon ilman työkaluja

Solarplexiuksen aurinkosuojien asennus autoon on helppoa eikä vaadi erillisiä työkaluja. Polykarbonaattilevystä leikatut aurinkosuojat liu’utetaan auton verhoilun ja ikkunalasin väliin ja lukitaan paikoilleen pienillä kiinnityspidikkeillä. Asentamiseen kuluva aika riippuu tummennettavien ikkunoiden määrästä; tavallisesti aurinkosuojien asentamiseen ei kuitenkaan kulu 15 minuuttia kauempaa.

Solarplexiuksen aurinkosuojilla auton lasien tummennus onnistuu aina täydellisesti, sillä leikkaamme ne tarkasti tilauksessa ilmoitetun automallin lasien muotoisiksi. Toinen Solarplexiuksen tummennusten etu on, että vaikka aurinkosuojaa vahingossa naarmuttaisikin, jälki ei tule näkymään ulospäin. Aurinkosuojien materiaali on läpeensä tummennettua ja kestää taivuttamista ilman pelkoa särkymisestä.

Valmiiksi leikatut aurinkosuojat yli 4 500 automalliin

Leikkaamme autosi aurinkosuojat tehtaallamme tekemäsi tilauksen perusteella. Sinun ei tarvitse itse säätää niiden kokoa autosi ikkunoihin sopiviksi. Meillä on mitat yli 4 500 automallin aurinkosuojia varten ja laajennamme valikoimaa jatkuvasti uusilla ja vanhoilla automalleilla. Koska valmistamme aurinkosuojat aina omalla tehtaallamme Ruotsissa, voit luottaa siihen että tilauksesi saapuu perille 2–5 työpäivän kuluessa. Aurinkosuojien hinnat alkavat 75 eurosta per ikkuna. Toimitus ja ALV sisältyvät hintaan.

Jos et löydä omaa autoasi sivujemme valikoimasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla tai soittamalla niin autamme sinua tilauksen tekemisessä.