Skip to content

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

SOLARPLEXIUS VS. tummennuskalvo

Ovatko Solarplexius-tummennukset saatavilla myös minun autooni?

Kyllä, valikoimamme sisältää kaikki yleisimmät automerkit ja -mallit. Mikäli et kuitenkaan löydä omaa automalliasi sivuiltamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin autamme sinua.

(Täältä löydät hinnat automalleittain)

Onko väliä kumpi puoli Solarplexius-levystä on sisäänpäin?

Ei ole. Toisin kuin perinteisissä valmiiksi leikatuissa tummennuskalvoissa, Solarplexiuksen tummennuslevyissä sisä- ja ulkopinta eivät eroa toisistaan, mikä tekee tummennusten asentamisesta helpompaa ja nopeampaa.

(Katso asennusohjeet täältä)
(Tutustu asennusvideoihin youTube-kanavallamme)

Onko Solarplexiuksen tummennuksia saatavilla eri sävyissä tai väreissä?

Ei, Solarplexiuksen aurinkosuojalevyjä on saatavilla vain yhden värisinä. Ulkoapäin aurinkosuoja näyttää mustalta ja sisältäpäin harmaalta, minkä ansiosta sisältä näkee ulos ongelmitta mutta näkyvyys ulkoa auton sisälle on lähes olematon.

(Lue lisää Solarplexiuksen eduista täältä)

Kuinka tummia Solarplexiuksen aurinkosuojat ovat?

Aurinkosuojamme näyttävät ulkoapäin mustilta ja sisältäpäin kevyesti tummentavilta. Suojien valonläpäisy on 10 %. Solarplexius toimii laadukkauden aurinkolasien tapaan: auton sisältä näkee ulos, mutta ulkoa ei näe autoon sisälle.

Tummentamaton ja Solarplexiuksella tummennettu auton ikkuna vierekkäin

(Lue lisää auton lasien tummentamisesta Solarplexiuksella)

Miten Solarplexius eroaa tummennuskalvosta/aurinkosuojakalvosta?

Solarplexiuksen aurinkosuojat eroavat valmiiksi leikatuista tummennuskalvoista kuin yö päivästä. Solarplexiuksen aurinkosuojat leikataan asiakkaan automallin ikkunoiden mittojen mukaan polykarbonaattilevystä, joka kestää rajuakin taivuttamista ilman vaaraa murtumisesta. Voit asentaa aurinkosuojat ongelmitta itse autosi ikkunoihin n. 15 minuutissa (automallista riippuen) ja lopputulos tulee aina olemaan täydellisen siisti.

(Lue lisää tuotteestamme täältä)

Jos laitan tummennukset takaovien ikkunoihin, liukuvatko ne alas ikkunoiden mukana jos ikkunat avaa?

Takaoven ikkunan voi kyllä avata, silloin tummennuslevy kuitenkin pysyy paikoillaan ikkunan kehikossa. Useimmille tämä ei ole ongelma, koska heillä on erittäin harvoin tai ei koskaan tarvetta avata takaikkunoita. Jos sinun on kuitenkin saatava takaoven ikkuna auki, Solarplexiuksen aurinkosuoja on erittäin helppo ottaa pois paikoiltaan (sekä myös asentaa uudelleen; katso video täältä). 80 % asiakkaistamme tilaa tummennukset takaovien ikkunoihin, loput 20 % ainoastaan tavaratilaan.

Voinko taivuttaa tummennuslevyjä rikkomatta niitä?

Kyllä, voit taivuttaa Solarplexiuksen aurinkosuojia ilman pelkoa niiden särkymisestä. Suojat on valmistettu murtumattomasta materiaalista.

Kuinka kiinnityspidikkeet asennetaan?

Kiinnityspidikkeet on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaisesti asennettaviksi automallista riippumatta. Asennusohjeet ovat mukana toimituksessa. Voit katsoa vinkkejä myös YouTube-kanavaltamme.

Onko Solarplexiuksen tummennukset tehty juuri minun automallini mittojen mukaan?

Valmistamme jokaisen tummennuslevymme tarkasti tilauksessa ilmoitetun automallin mittojen mukaan. Sinun ei tarvitse muokata tummennuslevyjä tai autoasi millään lailla.

(Tilaa tummennukset omalle automallillesi täältä)

Autossani on avattava takaikkuna, voinko tummentaa senkin Solarplexiuksella?

Kyllä, tummennuslevyjämme on saatavilla myös autoihin, joissa on avattava takaikkuna. Solarplexius-tummennuksen asentaminen ikkunaan ei estä sen avaamista.

Voinko tilata omien mittojeni mukaan leikatut tummennuslevyt?

Kyllä, voimme leikata lasien tummennuslevyt toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hinnan ja muiden tietojen selvittämiseksi. Suurimmat mahdolliset mitat ovat 2050x1550mm. Voimme valmistaa tilauksia myös läpinäkyvästä, UV-suojatusta sekä naarmuuntumista vastaan suojatusta polykarbonaatista.

(Ota yhteyttä asiakaspalveluumme)

Voinko maksaa laskulla?

Meillä on käytössämme Klarna ja Nets. Käyttämällä jompaakumpaa niistä voit valita maksutavaksi joko erissä maksamisen, luottokorttiveloituksen tai laskun 14 päivän maksuajalla.

Kuinka kauan toimitus Suomeen kestää?

Maksettuasi tilauksesi pakettisi lähtee matkaan Ruotsista, Solarplexiuksen tehtaalta, yleensä maksua seuraavana arkipäivänä. Toimittaminen Suomeen vie 2—5 työpäivää.

Hyvä tietää ennen tilaamista

Varmista että valitset oikean automallin sekä vuosimallin. Joidenkin automallien tapauksessa samalla nimellä voi olla valmistettu usean eri korityypin autoja. Tutustu tilaussivuiltamme löytyviin automallien kuviin mallien välisten erojen selvittämiseksi. Jotkut automallit ovat saattaneet myös kokea korimallin muutoksen keskellä vuotta, jolloin vuosimallin alta löytyy kahta eri korimallia. Varmista silloin että valitset oikean mallin.

Jos et ole varma, minkä mallin tummennukset sinun pitäisi tilata, soita meille numeroon +46 (0) 753 263 478 niin autamme sinua.

Ennen kuin asennat tuotteen

Tarkista toimitus

Tarkista, ettei toimitus ole vaurioitunut. Jos pakkaus on vaurioitunut, dokumentoi tämä valokuvalla. Avaa paketti ja tarkista, ettei mikään aurinkosuojista ole vaurioitunut.

Pese auton ikkunnat

Pyyhi auton ikkunat huolellisesti sisäpuolelta. Suosittelemme käyttämään ikkunanpuhdistusainetta ja mikrokuituliinaa. Varmista, että pestyt ikkunat ovat kuivia, ennen kuin aloitat Solarplexius-aurinkosuojien asennuksen.

Tarkista tuotteet

Tarkista, että toimitetut Solarplexius-tuotteet vastaavat automalliasi. Pidä Solarplexius-auringonsuojalevyä autosi ikkunaa vasten sisäpuolella ja katso, onko sillä sama muoto. Muista, että muoto voi vaihdella auton ikkunan sisä- ja ulkopuolella.

Suojaa auton verhoilu asennuksen ajaksi

Suosittelemme auton verhoilun suojaamista teipillä ikkunoiden ympäriltä asennuksen ajaksi. Tavallinen maalarinteippi on hyvä ratkaisu, joka on helppo irrottaa asennuksen jälkeen. Näin et vahingossa naarmuta auton sisätiloja, kun taivutat Solarplexius-levyjä asennuksen aikana paikoilleen.

YouTube

Käy YouTube-kanavallamme tutustumassa eri autoille tekemiimme asennusvideoihin sekä vinkkeihin asennuksen nopeuttamiseksi. YouTube Solarplexius Suomi

Asennus

Lue oheiset asennusohjeet ennen aloittamista.

Käytä aurinkosuojan mukana toimitettuja käsineitä sormenjälkien ja rasvatahrojen ehkäisemiseksi.

Päätä mistä ikkunasta haluat aloittaa, vedä sitten suojakalvo hitaasti pois ikkunan aurinkosuojalevyn päältä jotta levyn pintaan ei keräänny staattista sähköä.

Aurinkosuojan asettaminen paikoilleen edellyttää yleensä sen kevyttä taivuttamista, niin että levyn saa liu’utettua auton verhoilun ja lasin väliin. Huomaa, että voit taivuttaa aurinkosuojia niin paljon kuin on tarpeen ilman pelkoa niiden rikkoutumisesta. Aloita ikkunan perimmäisestä nurkasta ja taivuta levy sen jälkeen muun ikkunan päälle. Toista sama muille ikkunoille. Auton sisustan purkaminen ei ole tarpeen, mutta ikkunoiden reunojen ympärille kannattaa kuitenkin laittaa esimerkiksi maalarinteippiä naarmujen välttämiseksi.

Kiinnityspidikkeiden asennus

Levyjen paikoilleen asettamisen jälkeen poista suojakalvo mukana toimitettujen kiinnityspidikkeiden tarraosista. Varmista, että aurinkosuojalevy on keskellä ikkunaa ja että sen reunoilla ei ole rakoja, joista valoa pääsee läpi. Liu’uta sitten pidikkeen litteä pää aurinkosuojan ja verhoilun väliin niin pitkälle, että pidikkeen paksumpi osa koskettaa verhoilun reunaa. Kiinnitä lopuksi pidikkeen tarraosa kiinni Solarplexius-levyyn painamalla sitä noin viiden sekunnin ajan.

Onko auton lasien tummentaminen Solarplexiuksen aurinkosuojilla sallittua Suomessa?

Suomen laki kieltää etusivulasien ja tuulilasin tummentamisen. Taaempien ikkunoiden tummennus sen sijaan on sallittua, ja kaikki Solarplexiuksen aurinkosuojat on tarkoitettu näihin ikkunoihin. Voit tutustua säädökseen Finlexin sivuilla: 16 §: Tuulilasi ja muut ikkunat

Kuinka voin seurata pakettini toimitusta?

Paketoituamme tilauksesi lähetämme sinulle sähköpostitse seurantakoodin. Saamasi linkin kautta voit tarkistaa miten pakettisi toimitus etenee.

Jos en ole tyytyväinen tuotteeseen, voinko palauttaa sen?

Jokaisessa tilaamassasi aurinkosuojalevyssä on suojakalvot molemmin puolin. Voit palauttaa tilauksesi ja saada rahasi kokonaan takaisin jos olet poistanut suojakalvon ainoastaan toiselta puolelta.

Palautukset & hyvitykset


Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Lähetä se meille viestinä!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.