Skip to content

Pisarasuojat

Läpinäkyvästä muovista valmistetut suojapleksit


Suojaa itsesi, työntekijäsi ja kanssaihmisesi

Solarplexiuksen tuotantoon kuuluu valikoima tartuntatautien leviämisen ehkäisyyn tarkoitettuja pisarasuojia. Läpinäkyvästä Makrolon®-polykarbonaatista valmistetut suojapleksit mahdollistavat turvallisemman kanssakäymisen työntekijöiden ja asiakkaiden välillä. Pleksi ei estä näkyvyyttä mutta suojaa pisaratartunnoilta, aivastuksilta, yskähdyksiltä ja ilmateitse tarttuvilta bakteereilta.

“Jokaisen meistä on tehtävä osansa COVID-19-taudin leviämisen ehkäisemiseksi,” Solarplexiuksen tuotantojohtaja David Nilsson muistuttaa.

Pisarasuojaa on saatavilla jo yli 30 erilaista kokoa ja mallia. Lisäksi tuote on saatavilla asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöitynä niin mittojen kuin mallin osalta. Sekä vakio- että tilaustuotteet valmistetaan ja toimitetaan nopeasti tilausmääristä riippumatta.

Solarplexius-pisarasuojan 12 mm:n vahvuinen jalustaosa varmistaa suojapleksin pysyvän tukevasti pystyssä. Itse suojaosa on 4 mm:n paksuista polykarbonaattia.

HUOM.!


Tämä tuote ei takaa tartuntavapaita kontakteja ihmisten välillä. Noudata aina viranomaisten yleisiä suosituksia, sääntöjä ja rajoituksia sekä kiinnitä erityistä huomiota yleisiin hygienia- ja suojauskäytäntöihin.
Tyylikäs pisarasuoja ravintolakäytössä

SOLARPLEXIUS-PISARASUOJAN EDUT

Erittäin monikäyttöinen
Tuotetta voidaan käyttää yskimisestä ja aivastuksista syntyviltä pisaroilta suojautumiseen toimistoissa, apteekeissa, huoltoasemilla, posteissa, kaupoissa, sairaaloissa sekä muissa julkisissa tiloissa ja terveydenhuoltoalan laitoksissa.

Nopea ja helppo asennus
Vain kahdesta osasta koostuva kokonaisuus on helppo asentaa muutamassa minuutissa ilman työkaluja. Pisarasuoja on myös vaivaton siirtää tarvittaessa paikasta toiseen.

Läpinäkyvä, muovinen suojapleksi
ravintolan pöydällä

Heti toimitettavissa

Tuotanto ja toimitus tapahtuvat pääsääntöisesti tilausta seuraavan työpäivän aikana, joten pisarasuojat ovat asiakkailla keskimäärin 2-4 päivän kuluessa.

Räätälöitävissä
Pisarasuojaa on saatavana erikokoisina, mutta niitä voidaan valmistaa myös asiakkaan toivomien mittojen ja mallien mukaisesti.

Kysyttävää tuotteesta?
Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.
Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.