Skip to content

Aurinkosuoja autoon koiralle


Solarplexiuksen aurinkosuojat suojaavat autossa olevaa koiraa sekä kuumuudelta että katseilta

Lemmikin kuljettamisessa autossa on aina omat haasteensa, olipa kyse sitten suuresta tai pienestä eläimestä. Solarplexiuksen aurinkosuojilla tummennat autosi lasit niin että lämpötila auton sisällä ei kohoa liian nopeasti. Ulkopuolelta läpinäkymättömien lasien tummennusten ansiosta lemmikkisi saa lisäksi matkustaa mukavasti omassa rauhassaan.

Älä koskaan jätä lapsia tai eläimiä yksin autoon. Silloinkin kun ulkona ei ole erityisen kuuma, lämpötila auton sisällä voi kohota helposti vaarallisen korkeaksi.

Solarplexiuksen aurinkosuoja autoon koiralle

Edessä automatka koiran kanssa?

Toisinaan koira on otettava mukaan autoon myös kesällä. Jos koiran jättäminen kotiin ei ole vaihtoehto, kannattaa muistaa muutama perusasia, joiden avulla nelijalkaisen ystävän matka taittuu mukavammin. Jos autossasi on ilmastointi, käytä sitä auton sisustan viileänä pitämiseen. Huomaa kuitenkin, että ilmastoinnin teho ei useinkaan ole kovin hyvä auton takaosassa, jossa koira tavallisesti matkustaa.

Jos autossasi ei ole ilmastointia, pitämällä ikkunaa auki voi olla mahdollista saada vastaava viilennys.

Pidä huolta siitä, että koirasi saa riittävästi vettä, ja muista suunnitella pidemmille matkoille
(juoma)taukoja, jolloin pysäköit auton varjoon ja päästät koiran jaloittelemaan ulos autosta.

Älä pidä koiraa kuumassa autossa

Auringolta ja kuumuudelta suojautuminen on vähintäänkin yhtä tärkeää koirallesi kuin se on sinulle. Toisin kuin ihmiset, koirat eivät nimittäin pysty säätelemään ruumiinlämpöään tehokkaasti hikirauhasten avulla.

Riippuen siitä, miltä korkeudelta aurinko paistaa ja kuinka kuuma ulkona on, lämpötila auton sisällä voi kohota jopa yli 50 asteen. Tällaisissa lukemissa koirat eivät tavallisesti enää pysty säätelemään ruumiinlämpöään.

Lisäksi auringon UV-säteet voivat vahingoittaa lemmikkiäsi sekä kirkas valo saattaa sokeuttaa ne.

Siksi on tärkeää, että autosi on varustettu tehokkaalla auringon- ja kuumuudensuojalla, sillä korkeat lämpötilat voivat olla suorastaan tappavia nelijalkaiselle ystävällesi.

Suosittelemme myöskin vähentämään auton kuumenemista hankkimalla auton ikkunoihin Solarplexiuksen aurinkosuojat, jotka valmistamme aina tarkasti asiakkaan automallin mittojen mukaan. Älä epäröi – myös isot koirat rakastavat aurinkosuojiamme.

Kuinka kuuma autossa tulee auringon paistaessa?

Alla olevasta taulukosta voit nähdä, kuinka nopeasti auton sisälämpötila voi kohota auringonpaisteessa.

Lämpötila ulkonaLämpötila autossa 5 min jälkeenn. 10 minn. 30 min.n. 60 min.
20°C24°C27°C36°C46°C
24°C28°C31°C40°C50°C
30°C34°C37°C46°C56°C
34°C38°C41°C50°C60°C
40°C44°C47°C56°C66°C
Auton aurinkosuojaus on sekä lemmikkien että ihmisten mieleen

Suojaa lemmikkisi auringolta Solarplexiuksen lasien tummennuksilla

Aurinkosuojamme ehkäisevät auton sisätilojen kuumenemista tehokkaasti. Läpeensä tummennetut aurinkosuojapaneelit suojaavat sekä kuumuudelta että UV-säteiltä.

MUISTA KUITENKIN TÄMÄ:

Älä koskaan jätä lapsia tai eläimiä yksin autoon. Silloinkin kun ulkona ei ole erityisen kuuma, lämpötila auton sisällä voi kohota helposti vaarallisen korkeaksi.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tuotteeseemme liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.