Skip to content

Auton lasien tummennus

Tummennuskalvoa kätevämpi vaihtoehto lasien tummentamiseen


Solarplexiuksen ikkunatummennukset

Toisin kuin tummennuskalvot, Solarplexiuksen ikkunatummennukset on valmistettu kovasta mutta taipuisasta polykarbonaattilevystä. Koko paksuudeltaan tummennetun levyn valonläpäisy on vain 10%.

Solarplexiuksen tarkasti muotoonsa leikattujen tummennuslevyjen ansiosta ulkoa ei näe sisälle autoon, mutta auton sisältä näkee selvästi ulos. Lasien tummennukset toimivat siis aurinkolasien tavoin ja tarjoavat samat hyödyt kuin ikkunoiden tummennuskalvo.

Auton lasien tummennus ehkäisee auton kuumenemista, suodattaa pois 90% suorasta auringonvalosta ja antaa suojan ulkopuolisten katseilta.

Solarplexius on Ruotsin tie- ja liikennetutkimusinstituutti VTI:n törmäystestaama, Saksan TÜF:n hyväksymä ja ECE-sertifioitu.

Auton lasien tummennus Solarplexiuksella

Toimitetaan 3-7 työpäivän kuluessa

Toimitus ja ALV sisältyvät hintaan

Helppo asennus 15 minuutissa

Turvallinen maksu

Valmistettu Ruotsissa

Helppo ja nopea auton lasien tummennus

Solarplexiuksen aurinkosuojien asennus autoon on helppoa eikä vaadi erillisiä työkaluja. Polykarbonaattilevystä leikatut aurinkosuojat liu’utetaan auton verhoilun ja ikkunalasin väliin ja lukitaan paikoilleen pienillä kiinnityspidikkeillä. Asentamiseen kuluva aika riippuu tummennettavien ikkunoiden määrästä; tavallisesti aurinkosuojien asentamiseen ei kuitenkaan kulu 15 minuuttia kauempaa. Solarplexiuksen aurinkosuojilla auton lasien tummennus onnistuu aina täydellisesti, sillä leikkaamme ne tarkasti tilauksessa ilmoitetun automallin lasien muotoisiksi.

Ei kupruja, naarmuja, vettä tai liimaa

Auton lasien tummentaminen tummennuskalvolla ei ole helppoa. Työlääksi ja sotkuiseksi voi osoittautua jo ikkunan esikäsittely vedellä, saippualla ja liimalla. Sen jälkeen itse aurinkosuojakalvon asettaminen paikoilleen niin, että se peittää koko ikkunalasin eikä jää mistään kohdasta kuprulle, ei ole lainkaan helppo homma. Usein lopputulos on surkea ja jättää kaikkea muuta kuin tyytyväiseksi.

Valitsemalla Solarplexiuksen ikkunatummennukset auton lasien tummennus sujuu ilman näitä ongelmia. Tummennukset on helppo asentaa, koska ne toimitetaan aina valmiiksi oman automallisi ikkunoiden muotoon leikattuina. Särkymättömästä, koko paksuudeltaan värjätystä polykarbonaattilevystä leikatut taipuisat tummennuslevyt ovat myös tummennuskalvoa huomattavasti kestävämmät.

Tummennettu auton ikkuna vs. tummentamaton ikkuna

Valmiiksi leikatut tummennukset yli 4 500 automalliin

Leikkaamme tilaamasi ikkunatummennukset tehtaallamme automallisi mittojen mukaan. Sinun ei tarvitse itse säätää niiden kokoa autosi ikkunoihin sopiviksi.

Meillä on mitat yli 4 500 automallin lasien tummennuksia varten ja laajennamme valikoimaa jatkuvasti uusilla ja vanhoilla automalleilla. Jos et kuitenkaan löydä omaa autoasi sivujemme valikoimasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla tai soittamalla niin autamme sinua tilauksen tekemisessä.

Solarplexius toimittaa auton lasien tummennuksia kaikkialle Eurooppaan.

Yli 500 000 tyytyväistä asiakasta

Solarplexius perustettiin vuonna 1988 Linköpingissä, Ruotsissa. Sen jälkeen toimintamme on laajentunut Ruotsista kaikkialle Eurooppaan. Tähän mennessä meillä on jo yli 500 000 tyytyväistä, autonsa lasit tummentanutta asiakasta. Valmistamme kaikki tuotteemme omalla Linköpingin tehtaallamme.

Suojaa auto kuumuudelta ja katseilta

Yleisimmät syyt auton ikkunoiden tummentamiselle ovat auton kuumenemisen ehkäisy ja auton sisätilojen suojaaminen ei-toivotuilta katseilta. Solarplexiuksen tummennukset suodattavat 90% suorasta auringonvalosta, ehkäisten näin auton kuumenemista merkittävästi. Ikkunatummennusten ansiosta auton sisäilma pysyy miellyttävänä ja pitää sinut ja kanssamatkustajasi paremmalla tuulella. Lisäksi ikkunat, joihin Solarplexiuksen tummennukset on asennettu, ovat täysin läpinäkymättömät ulkoapäin. Tämä pienentää autoon murtautumisen riskiä ja saa auton myös näyttämään tyylikkäämmältä.

Solarplexiuksen lasien tummennukset Volkswagen Transporterin ikkunoissa

Täydellinen ratkaisu yrityksellesi

Yrittäjillä ja muilla paljon työssään reissaavilla on autoissaan usein arvokkaita työkaluja, tuotteita ja muita arvotavaroita, joita ei välttämättä halua esitellä kaikille ohikulkijoille. Solarplexiuksen ikkunatummennukset suojaavat auringon ohella myös ei-toivotuilta katseilta ja pienentävät näin murtautumisriskiä sinun ja työntekijöidesi autoihin. Koska Solarplexius-tummennusten läpi on erittäin vaikeaa nähdä ulkopuolelta, ohikulkijoiden on miltei mahdotonta kurkkia sisälle autoon.