Skip to content

Asennusohjeet

Näin asennat Solarplexius-aurinkosuojat autoosi


Asennusvideo

Videolta voit katsoa vaihe-vaiheelta kuinka asennat Solarplexiuksen tummennukset autosi ikkunoihin.

Solarplexiuksen tummennukset eivät ole sama asia kuin valmiiksi leikatut tummennuskalvot. Solarplexiuksen ikkunatummennukset on valmistettu kovasta mutta taipuisasta polykarbonaattilevystä ja leikattu valmiiksi muotoonsa tarkasti autosi ikkunoiden mittojen mukaan. Autosi lasien tummentamiseen menee vain 15 minuuttia ja lopputulos on aina täydellinen.

Asennus vaihe-vaiheelta

Nainen valmiina asentamaan Solarplexiuksen tummennukset auton laseihin.

1. Ennen asennusta

Solarplexiuksen aurinkosuojat ovat markkinoiden fiksuin ratkaisu auton lasien tummentamiseen. Solarplexiuksella lasien tummennus onnistuu aina täydellisesti. Huomaa myös, että Solarplexiuksen tummennuslevyt on tarvittaessa myös mahdollista irrottaa helposti. Lasien tummentaminen Solarplexiuksen aurinkosuojilla on siitäkin syystä fiksu ratkaisu.


Varmista, että tilauksesi ei ole vaurioitunut toimituksen aikana. Jos huomaat vaurioita, dokumentoi ne valokuvaamalla. Avaa pakkaus ja tarkista, että yksikään aurinkosuojista ei ole vaurioitunut.

2. Pese ja kuivaa auton lasit

Pyyhi huolellisesti kaikki auton lasien sisäpinnat, mieluiten ikkunanpuhdistusaineella ja mikrokuituliinalla. Pyyhi Solarplexius-levyjen suojakalvo kevyesti kostutetulla liinalla mahdollisen pölyn poistamiseksi.

Huom.! Suojaa auton sisäpinnat
Voit suojata auton verhoilun asennuksen aikana mahdollisesti syntyviltä naarmuilta ja kolhuilta kiinnittämällä maalarinteippiä ikkunoiden ympärille.

Pyyhi Solarplexius-levyjen suojakalvo kevyesti kostutetulla liinalla mahdollisen pölyn poistamiseksi.
Poista suojakalvo hitaasti vetäen

3. Poista suojakalvo

Käytä aurinkosuojan mukana toimitettuja käsineitä sormenjälkien ja rasvatahrojen ehkäisemiseksi. Kun olet päättänyt, mistä ikkunasta haluat aloittaa asennuksen, poista suojakalvo kyseiseen ikkunaan tulevan tummennuslevyn päältä hitaasti vetäen jotta levyn pintaan ei keräänny staattista sähköä.

4. Aloita asennus

Huomaa, että voit taivuttaa tummennuslevyjä niin paljon kuin on tarpeen ilman pelkoa niiden rikkoutumisesta. Aloita ikkunan perimmäisestä nurkasta ja taivuta levy sen jälkeen muun ikkunan päälle. Toista sama muille ikkunoille. Auton sisustan purkaminen ei ole tarpeen.

Solarplexiuksen asennus auton takaikkunaan
solarplexius solskydd böjs in i bakrutan på en bil

5. Taivuta niin paljon kuin on tarpeen

Levyn asettaminen paikoilleen edellyttää yleensä sen taivuttamista niin että levyn saa liu’utettua auton verhoilun ja lasin väliin.

Ei huolta — Solarplexiuksen tummennuslevyt kestävät rajuakin taivuttamista ilman vaaraa rikkoutumisesta.
Varmista, että aurinkosuojalevy on keskellä ikkunaa ja että sen reunoilla ei ole rakoja, joista valoa pääsee läpi.

6. Kiinnityspidikkeiden asennus

Levyjen paikoilleen asettamisen jälkeen poista suojakalvo mukana toimitettujen kiinnityspidikkeiden tarraosista. Varmista, että aurinkosuojalevy on keskellä ikkunaa ja että sen reunoilla ei ole rakoja, joista valoa pääsee läpi. Liu’uta sitten pidikkeen litteä pää aurinkosuojan ja verhoilun väliin niin pitkälle, että pidikkeen paksumpi osa koskettaa verhoilun reunaa.

Kiinnitä lopuksi pidikkeen tarraosa kiinni Solarplexius-levyyn painamalla sitä noin viiden sekunnin ajan.

Takalasin aurinkosuoja kiinnitetään 6 pidikkeellä
Taaemman sivuikkunan suoja kiinnitetään 4 pidikkeellä
Auton oven ikkunan tummennus

Solarplexius YouTube-kanavalta löydät vinkkejä ja videoita Solarplexius-tummennusten asentamisesta Volvoon, BMW:hen sekä muihin automalleihin.