Skip to content

Solarplexius-alennuskoodi 


Tervetuloa Solarplexiukselle! Autamme sinua säästämään auton ikkunoiden tummennuksissa. Solarplexius tunnetaan ylivertaisista, helposti asennettavista henkilö- ja pakettiautojen ikkunatummennuksissa, ja nyt voit hyötyä tuotteistamme entistä edullisemmalla hinnalla. 

Avaa uskomattomia säästöjä! 

Olitpa ensikertalainen tai uskollinen asiakas, meillä on Solarplexius-alennuskoodi juuri sinua varten. Pysy viileänä ja mukavana  tuotteidemme kanssa ja säästä samalla rahaa. Kopioi alennuskoodi ja liitä se kassalla saadaksesi alennuksen. 

Älä missaa sitä! 

Seuraavat yleiset Solarplexius-alennuskoodit ovat tällä hetkellä saatavilla. 

Yleinen alennuskoodi 

Oletko uusi asiakas? Käytä tätä koodia saadaksesi 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi. Tervetuloa Solarplexius-perheeseen! 

Code FIRST10  
Discount 10% 

Code xmas
Discount 15%

Kuinka käytän Solarplexius-alennuskoodiani? 

Se on helppoa, syötä vain koodi kassalla, paina aktivoi, niin alennus vähennetään. 

Alennuskoodini ei toimi? 

Syitä siihen, miksi alennuskoodisi ei toimi, voi olla useita. Koodi voi olla vanhentunut tai kirjoitettu väärin kassalla. Ota yhteyttä asiakastukeen, jos sinulla on ongelmia koodin lunastamisessa. Löydät yhteystiedot täältä [https://solarplexius.fi/fi/ota-yhteytta/] 

Miksi valita Solarplexius autolleni? 

Me Solarplexiuksella, emme tarjoa vain hyviä aurinkosuojapaneeleja autollesi. Tarjoamme myös ajokokemuksesi parantamista, kun tulee valita oikea ikkunan tummennus autollesi, Solarplexius on ykkösvalinta monista syistä. 

Tuotteemme eivät tarkoita vain suojaa auringon voimakkailta säteiltä, ​​vaan ne tarjoavat myös parempaa yksityisyyttä ja estetiikkaa autollesi. Ikkunantummennukset on valmistettu laadukkaimmista materiaaleista ja ne toimivat tehokkaana suojana, suodattaen haitalliset UV-säteet ja lämpöä ja varmistaen näin mukavan matkustamoympäristön myös kesällä. 

Lisäksi Solarplexius-ikkunatummennuksen asennusprosessi on vaivaton ja nopea, mikä erottaa meidät kilpailijoista. Et tarvitse ammattiapua tai erikoistyökaluja, sillä tummennukset on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja ne voidaan asentaa noin 15 minuutissa. 

Me Solarplexiuksella uskomme asiakastyytyväisyyteen, ja se näkyy ystävällisessä ja nopeassa asiakaspalvelussamme. Erinomaisen tuotteen tarjoamisen lisäksi varmistamme asiakkaillemme saumattoman ostokokemuksen valikoimamme selaamisesta uusien tummennuksien asentamiseen. 

Joten miksi odottaa? Valitse Solarplexius autosi ikkunoiden tummenntamiseks ja koe laadun, palvelun ja mukavuuden yhdistelmä. 

Olitpa ensikertalainen tai uskollinen asiakas, meillä on täydellinen sävy autollesi ja budjettillesi. Liity Solarplexius-perheeseen jo tänään ja koe ero! 

Valitse automallisi alla olevasta Car Finderista ja tee tilauksesi nyt.