Skip to content

5 YKSINKERTAISTA VINKKIÄ, JOTKA TEKEE AUTOSI VALMIS KESÄÄ VARTEN


SOLARPLEXIUS HUOLTOVINKKEJÄ

Talvi lähestyy pikkuhiljaa kevättä, enemmän auringonpaistetta ja lämpimämpiä lämpötiloja. Solarplexius-sävytyksen ja aurinkosuojan ansiosta auton sisälämpötila laskee, mikä tekee matkasta mukavampaa matkustajille. Haluamme antaa muutamia yksinkertaisia ​​huoltovinkkejä parempaan autoon.

Jotta autolomasta tulisi niin upea kuin olet kuvitellut, on muutama asia, jotka kannattaa ensin järjestää. Esimerkiksi vaurioitunut ikkuna voi pilata hyvän autoloman – joten tuulilasi kannattaa korjata ennen lähtöä. Tässä on arvokkaampia vinkkejä kesän tien päällä.

1. HUOLELLINEN PESU + VAHAUS

Talvikuukausien jälkeen auto on todennäköisesti todella likainen. Kesäksi suositellaan kunnollista pesua ja vahaan voi myös olla syytä käyttää rahaa. Silloin lika ei tartu niin helposti, mikä johtaa vähemmän pesuihin – hyvä niin lompakolle kuin ympäristölle. Lisäksi se vähentää tuulilasin vaurioitumisen riskiä.

VALMIIKSI LEIKATUT TUMMENNUKSET YLI 4 500 AUTOMALLIIN

Meillä on mitat yli 4 500 automallin lasien tummennuksia varten ja laajennamme valikoimaa jatkuvasti uusilla ja vanhoilla automalleilla. Jos et kuitenkaan löydä omaa autoasi sivujemme valikoimasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla tai soittamalla niin autamme sinua tilauksen tekemisessä.

2. VARMISTA, ETTÄ TUULILASISSA EI OLE KIVIKULUJA

Tämä saattaa kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta todella monet ajavat autossaan rikkinäisen ikkunan tai kivilastujen kanssa. Tuulilasin osuus auton kokonaiskestävyydestä on jopa 30 prosenttia, joten on äärimmäisen tärkeää, että se on täydellinen.

Kokonainen tuulilasi on erittäin tärkeä auton kokonaislujuuden kannalta.

3. TARKISTA ILMASTOINTI

Kesällä auton ilmastointi joutuu luultavasti työskentelemään ylimääräisesti. Tylsien yllätysten välttämiseksi on fiksu vinkki tarkistaa AC ajoissa, ennen kuin vuoden kuumin jakso on täällä. Ennen pitkiä matkoja on myös tärkeää tarkistaa, että ilmastointi kestää hieman suurempia nopeuksia. Ilmastoinnin korjaamista itse ei suositella – ota tässä tapauksessa yhteys valtuutettuun autokorjaamoon.

4. TARKISTA RENKAAT

Yhtä tärkeää kuin tuulilasin korjaus tai vaihto on renkaiden tarkastus. Jos olet esimerkiksi ajanut lumiketjuilla talven aikana, se on saattanut aiheuttaa kumin kulumista. Tarkista renkaat silmämääräisesti ja urasyvyys ennen tämän kesän autolomaa. Lisäksi monet ihmiset jättävät tarkistamatta renkaiden ilmanpainetta, mikä voi aiheuttaa suuria vahinkoja.

5. TESTAA JARRUT

Talvella jarrut kuluvat erityisen kovaa. Tämä johtuu osittain siitä, että liikennettä on enemmän ja useimmat ihmiset ovat taipuvaisia ​​jarruttamaan enemmän liukkaalla tiellä. Siksi on hyvä testata jarrut, jotta kaikki toimii niin kuin pitää. Jos et halua tehdä sitä itse, on suositeltavaa palkata kokenut mekaanikko.