Skip to content

Miksi Solarplexius-sävytys on usein helpompi ja sopiva vaihtoehto kuin perinteiset aurinkokalvot? 


Kun haluat tummentaa autosi ikkunat. Saatavillasi on monia erilaisia ​​vaihtoehtoja. Tummennus on tulossa yhä suositummaksi, kun ihmiset ovat tietoisempia sen tarjoamista eduista perinteisiin aurinkokalvoihin verrattuna. Jotkut pitävät perinteisistä aurinkokalvoista, kun taas toiset modernimmat ratkaisut, kuten itse asentamasi Solarplexius. Joten mikä on sinulle parempi? 

Solarplexius tummennuksella on joitain tärkeitä etuja aurinkokalvoon verrattuna

Tule katsomaan, sopiiko Solarplexius sinulle ja autollesi! 

Yksinkertainen asennus

Ensinnäkin se on paljon helpompi asentaa. Ammattimaista asennusta ei tarvita, koska valmiiksi leikatut paneelit on helppo asentaa. Asennus voidaan suorittaa vain noin 15 minuutissa. Tämä tekee siitä loistavan vaihtoehdon tee-se-itse-harrastajille tai kaikille, jotka haluavat tummenntaa autonsa ikkunat nopeasti ja helposti. 

Valmiiksi leikatut paneelit

Solarpelxius-tummennus on valmiiksi leikattu jokaiseen automalliin. Tämä tarkoittaa, että ne sopivat täydellisesti ajoneuvosi muotoon ja antavat, tasaisen ulkonäön. Toisin kuin perinteiset aurinkokalvot, tämä eliminoi tummennus materiaalin leikkaamisen itse. Lisäksi se varmistaa täydellisen istuvuuden joka kerta. 

 

Optimaalinen lämpösuoja

Solarplexius aurinkosuojapaneelit on suunniteltu heijastamaan jopa 15 % auringon lämmöstä. Tämä tekee niistä paljon tehokkaampia pitämään autosi viileänä ja voivat auttaa vähentämään ilmastointikustannuksia. 

Tämä parantaa jäähdytystehoa, jolloin ne voivat pitää autosi viileänä ja säästää rahaa bensiinikustannuksissa. 

Erittäin pitkäkestoinen

Solarplexius valmiiksi leikattu tummennus on paljon kestävämpi kuin perinteinen aurinkokalvo. Tummennus on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka on erityisesti suunniteltu kestämään aurinkoa, jotta auton sisustus on suojattu haalistumiselta monien vuosien ajan. Jos koirasi tai jokin muu aiheuttaa naarmuun, se ei näy ulkopuolelta. Ne eivät heikkene tai haalistu, vaan pysyvät ehjinä ja suojaavat sinua edelleen auringolta. 

Korkealaatuinen materiaali

Toinen suuri etu on, että se tarjoaa paremman lämmön- ja häikäisysuojan. Toisin kuin perinteiset aurinkokalvot, jotka voivat haurastua ja halkeilla ajan myötä, Solarplexius-tummennus on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka on suunniteltu kestämään useita vuosia. 

 

Parempi Tulos

Toinen suuri etu on, että tulos on paljon parempi. Aurinkokalvolla on erittäin helppo saada kuplia ja ryppyjä. Tämä voi pilata autosi ulkonäön ja saada sen näyttämään epäammattimaiselta. Solarplexius-tummennuksella tätä ongelmaa ei ole, sillä se muotoutuu täydellisesti autosi ikkunan muotoon ja antaa sileän pinnan. 

Uudelleenkäytettävä

Solarplexius -tummennus on uskomattoman helppo poistaa ja käyttää uudelleen, mikä tekee niistä joustavampia ja kustannustehokkaampia. Tarvittaessa Solarplexius-tummennus voidaan helposti poistaa ja käyttää uudelleen tarvittaessa. Näin voit käyttää niitä kuumana kesänä ja helposti poistaa pimeänä talvikuukausina. Toisaalta aurinkokalvo on paljon vaikeampi poistaa, eikä sitä voi käyttää uudelleen. 

Kaiken kaikkiaan Solarplexius-sävytys on hyvä vaihtoehto aurinkokalvoille. Se on helpompi asentaa, kestävämpi ja tarjoaa paremman lämmön ja häikäisysuojan. 

Jos etsit tapaa parantaa autosi ulkonäköä ja suojata sitä auringolta, niin Solarplexius-sävytys on täydellinen ratkaisu. Mikset kokeilisi tänään?