Skip to content
Tonade rutor från solarplexius

Vastauksia auton lasien tummentamisesta usein kysyttyihin kysymyksiin | Solarplexius Suomi


SOLARPLEXIUS -AURINKOSUOJA ON ERILAINEN KUIN MIKÄÄN MUU MARKKINOILLA OLEVA.

Koska ne ovat ainutlaatuisia, sinulla voi olla kysymyksiä. Älä huoli, meillä on vastauksia! Ja loppujen lopuksi olemme Solarplexius -autojen aurinkosuoja -asiantuntijoita.

PALJONKO SE MAKSAA?

Tämä on usein ensimmäinen kysymys, jonka kysymme, kun harkitsemme uuden tuotteen ostamista. Solarplexius -ikkunanvarjostimet valmistetaan ajoneuvosi tilauksesta, joten hinnat vaihtelevat. Kolmen aurinkovarjon hinta – kahdelle takaistuimen ovelle ja takaikkunalle – vakiomallisessa sedanissa maksaa keskimäärin noin 140 euroa. Solarplexius -aurinkopaneelit ovat kustannuksiltaan verrattavissa perinteiseen ikkunan sävytykseen, jossa käytetään kalvoa. Ero on siinä, että Solarplexius -aurinkosuojalle ominainen arvo tekee siitä uskomattoman edullisen.

Millainen laatu on?

Solarplexius -ikkunan sävyt ovat taipuvia, särkymättömiä ja erittäin kestäviä. Toinen etu Solarplexius -suojuksissa verrattuna perinteiseen ikkunakalvoon on, että naarmut eivät näy ulkopuolelta. Jos satut naarmuttamaan paneelin sisäpuolta, sävytyksen esteettisyys ei vaikuta ulkopuolelta. Toisin kuin ikkunakalvo-joka on kertakäyttöinen, puolipysyvä tuote-Solarplexius-ikkunapaneelit voidaan poistaa ja asentaa uudelleen niin usein kuin haluat.

Mistä ne on tehty?

Solarplexius -sävyt on valmistettu kovasta, mutta joustavasta polykarbonaatista. Materiaali on täysin särkymätöntä ja sitä voidaan taivuttaa laajasti vahingoittumatta. Polykarbonaattimateriaali on sellainen, että sävy on tasainen koko aurinkopaneelissa. Kun sävyt asennetaan, valonläpäisy on vain 10 prosenttia. Materiaalin ominaisuudet toimivat aivan kuten aurinkolasit: näet hyvin, mutta sävyt vaikeuttavat sisäänpäin näkymistä.

Solarplexius -sävyt ovat joustavia ja särkymättömiä
Helppo asentaa Solarplexius -aurinkosuojapaneelit

Kuinka vaikeaa on asentaa?

Yleisen ikkunakalvon asennus on tuskaa, mutta Solarplexius -aurinkopaneelit asennetaan hetkessä. Kirjaimellisesti! Perinteistä ikkunakalvoa asennettaessa on painittava veden, saippuan ja liiman kanssa. Puhumattakaan vaikeasta tehtävästä yrittää sijoittaa muovikalvo juuri niin, että vältetään kuplia. Ei ole ihme, että ikkunavärikalvon käytön tulos on usein epätyydyttävä. Solarplexius -aurinkopaneeleilla vältät kaikki nämä ongelmat. Solarplexius-paneelit toimitetaan valmiiksi leikattuina automallisi mukaan. Sinun tarvitsee vain asettaa paneeli puhdasta ikkunaasi vasten ja lukita se mukana tulevilla kiinnikkeillä. Koko prosessi kestää yleensä noin viisitoista minuuttia.