Skip to content

Virheitä, joita tulee välttää harkittaessa auton ikkunoiden tummenntamista


Auton ikkunoiden sävytys voi olla loistava tapa parantaa autosi ulkonäköä ja suojata sinua auringon haitallisilta säteiltä. Tässä on Muutamia virheitä, joita tulee välttää harkittaessa auton ikkunoiden tummenemista: 

Älä valitse halpoja aurinkokalvoja- 

Vaikka auton ikkunoiden tummennus voi olla pieni investointi, on tärkeää välttää halpojen aurinkokalvojen valitsemista. Halvat aurinkosuojatuotteet voivat helposti saada kuplia, eivätkä ne suojaa sinua auringolta. Valitse sen sijaan laadukas tummennus, joka kestää useita vuosia. 

Ole tarkkana, mitä laki sanoo tummennuksesta – 

Joissakin maissa on laitonta tummennta tietty prosenttiosuus auton ikkunoista. Muista tarkistaa maasi tummennuslainsäädäntö ennen auton ikkunoiden tummenntamista, jota sinua ei pysäytetä ja sinulle määrätä sakkoja. 

Kun annat amatöörin tehdä työt- 

Monet autonomistajat tekevät sen virheen, että palkkaavat amatöörejä auton ikkunoiden tummennustarpeen vuoksi. Vaikka auton ikkunoiden sävytyksessä on joitain hyviä, jotka eivät ole ammattilaisia, on tärkeää tehdä tutkimusta varmistaaksesi, että saat jonkun, joka tietää, mitä hän teke. Muuten se voi päätyä väärään tummennustyöhön. 

Jos et tiedä kuinka poistaa aurinkokalvon – 

Jos joudut koskaan poistamaan auton ikkunoiden tummennusta, varmista, että tiedät, miten se tehdään oikein. Epäasianmukainen sävyn poisto voi vahingoittaa auton ikkunoita, joten tämä tehtävä on parasta jättää ammattilaisen tehtäväksi. 

Ilmastoa huomioimatta- 

Jos asut yleisesti lämpimässä ja aurinkoisessa ilmastossa, haluat varmistaa, että auton ikkunoiden tummennus on laadukasta. Muutoin tummennus saattaa alkaa haalistua ja siinä voi esiintyä kuplia. 

Mene osoitteeseen www.solarplexius.fi 

Jos olet valmis tummenntaman autosi ikkunat, tutustu Solarplexius auton tummennusmenetelmään. Olemme ammattimainen auton ikkunoiden tummennusyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus. Meillä on valmiita tummennussarjoja auton ikkunoihin yli 4 500  automalliin, jotka sopivat tarkasti autosi ikkunoihin. Vieraile osoitteessa Solarplexius.fi jo tänään saadaksesi lisätietoja autolasien tummennus palveluistamme.